Wednesday, January 16, 2008

Tvillingenes rom

Lovet Aina at jeg skulle legge ut neen bilder av rommet til tvillingene.
Dette rommet ble totalrenovert og etterisolert i 2003 før tvillingene ble født og er det eneste rommet vi har fått instalert nytt vindu i samme stil som huset hadde da det var nytt.
Her er det ekte panel fra gulv til tak, malt av gravide Nina ute på verandaen! (sparklet og ettermalt av en Linn eller mamma, tror jeg...-jeg fikk jo ikke lov til å male innendørs med denne svære badeballen på magen!)
Charlotte ligger og sover....

Småstæsj på hyller jeg har laget selv. Disse knektene har jeg selv tegnet og skåret ut. Laget samme type knekter i tre forskjellige størrelser, slik at jeg har produser en hel serie av matchende hyller. (Noen henger på badet) Måtte plassere den prselensdukken der, siden Nathalie var så lei av å få den i hodet der den satt tidligere, på en hylle over sengen hennes. Hun har forresten alltid hatt alle porselensdukkene fra forrige gang jeg solgte Perfect Home på rommet sitt. (porselensdukker var liksom tilegnet barnerom i mine øyne, og siden hun aldri har lekt med dukker er de like fine!)
Den tomme rammen er spart til neste baby siden mine tre jenter har hver sin tinnramme i samme serien. (står i vinduskarmen her) Bildet øverst er av Nathalie som baby iført en kjole tyvlånt fra en porselensdukke! ;)


Jeg innrømmer glatt at putene på gulvet ligger der for å dekke over noe som ikke er ferdig enda... Ja, jeg SKAL snekkere snart! (*sukk!*) Unnskyldningen er at jeg er helt tom for perlestaffpanel etter dukkestua! Har ikke kapp nok til å lage en kasse som bare skal være 40 cm høy engang!
Charlotte på 4 insisterte på at jeg skulle male det stygge nattbordet, men jeg liker det shabby utseende på det og vil ha det slik. Det kommer nok trolig til å havne en annen plass etter hvert.


Kjolen er en dukkekjole, men er bare så søt. (dette bildet er tatt for en stund tilbake!)


Elsker sånne små titteskap!

Det er ganske mye nostalgi i dette rommet, og selv om vaskestellet er kjøpt på auksjon, er det mye annet som er fra mitt første barndomshjem. Kommoden her pusset min bestemor opp til rommet mitt sammen med tilhørende nattbord og sengen Charlotte ligger i. Budalsstolene jeg har her kommer fra samme hjem, men er pusset opp av meg da den ene stolen hadde mistet en fot. (nei, jeg dreide den ikke selv! Har ikke dreiebenk, -enda!)

Nathalies gamle kjole (den blå) og min søster Linn's kjole fra hun var 1 år i 1986. Den brukte både hun og de andre to søstrene mine på bildet fra fotografen på ettårsdagen, derfor har jeg også brukt den til alle mine døtre i samme anledning. Den skal søsteren min få tilbake så snart hun stifter familie!

Dette bildet henger foran meg i skrivende stund! Bordet jeg sitter ved har stått på skal-males-listen min i ganske mange år nå, men tiden den flyr.... Nå skal det derimot til pers! Bilde får komme senere!

Hjertet henger på døren inn til soverommet mitt!

12 comments:

 1. Du er virkelig flink, Nina. De jentene dine har noen drømmer av både soverom og lekestue : Heldiggrisene. Og jeg er helt enig i å ikke male nattbordet. Nydelig som det er :) Av og til er det mammaene som har helt rett, ja ;)

  Ha en finfin kveld :)

  ReplyDelete
 2. For noen heldige jenter du har, for rommet er helt nydelig!
  Nostalgisk og vakkert, der må det være godt å være småjente.
  Og det var så godt å se et jenterom som ikke er rosa!!!
  Har selv ei jente i rosaalderen, men der nekter mor. Har strukket meg til rødt stæsj, men ikke noe rosa dillerom her i huset altså, huff, for en streng mamma jeg er.
  Tror jammen meg jeg kjøper huset når du flytter jeg :)

  Ha en fortsatt fin kveld, Nina!

  ReplyDelete
 3. så nydelig.. men du skrev tvillingenes rom? kor e den andre tvillingen? mangle en seng??

  ReplyDelete
 4. Artig at du lager lenke, fin måte å møte andre bloggere på:0)

  Og se på DET rommet da, det er bare nydelig. Supersøtt og nostalgisk, kunne sovet her jeg;0)

  Jeg er fremdeles like imponert over at du er slik en tusenkunstner, snekring er ikke min greie- men jeg skulle ønske det, hyllene var kjempefine..må være mer gøy med slikt en lager selv enn ferdig kjøpt!

  Kjoler, knagger, titteskap, dukkehus, rammer og nattbord, alt var bare lekkert, dette kan du. Tror du får ta en runde her hos meg også;0)

  Spart ramme til neste baby, har du planer? hihi.. Alle gode ting er tre, men fire er en flott bonus;-D

  Kjempe inspirerende, takk skal du ha.

  Håper torsdagen blir fin og at det private ordner seg.

  Klem fra Aina!

  ReplyDelete
 5. Hmmm har jo spikerpistol og kompressor vi også, men den frister ikke meg;0) er litt redd den for å være ærlig!

  Unger er jo det beste i livet, var en gang jeg sa jeg skulle ha 7(!!) men tror tiden er gått litt fra meg der, og kanskje det er litt vel mange å følge opp hehe..
  Men jeg håper på flere enn 2, tiden vil vise;0)

  Speilet var hvitt orginalt, men det fra spisestuen er spraymalt hvitt..lett som en lek.

  Og så bra du minte meg på tv-programmet, var jo gøy å se.
  Er alltid så rart å høre romsdal dialekter, og møre, på tv, forventer alltid pen Oslo-dialekt jeg;0)

  Ha en fin tv-kveld!

  ReplyDelete
 6. Wow, så flink du er! Kjempefint rom, og du er jo den handy-jenta da:)

  ReplyDelete
 7. Såå nydelig!! Fint med blått på jenterom også!!
  Ha en flott ettermiddag!
  Klem fra Anita

  ReplyDelete
 8. Hei!
  Så fint du har innredet, barnerommet var jo kjempenydelig! Gleder meg til at jeg selv en gang forhåpentligvis får sjangsen til å innrede barnerom!
  Klem fra Beth

  ReplyDelete
 9. Denne blogen har jeg ikke vært innom før, men gurilan så flott den er. Her kommer jeg garantert til å bruke litt tid på titting. Se du har handlet på Landstil. Bor like i nærheten. Den "butikken" må nesten bare oppleves ; de bor i huset som de har butikk i og når du er der og handler vandrer du gjennom alle rom i huset for alt er plassert utover. Rett og slett en opplevelse av de skjeldne.

  ReplyDelete
 10. Så nydelig rom tvilligene dine har! Virkelig flotte gamle ting, nydelige titteskap og i det hele tatt alt. Jeg syns det lekehuset med bamser i var skikkelig søtt. :) :) Likte også veldig godt vaskefatet og den store muggen.

  Flotte varer du har fått fra Landstil. Jeg har også boken og lysestaken. Den staken er nydelig med lys i. :)

  ReplyDelete
 11. Du er så flink at jeg blir helt imponert,og så fint du har det i huset ditt,nydelig blåfarge på tvillingenes rom,og flotte detaljer.Må være godt å sove der,leke der,og i det hele tatt bare være der.Ha ei super helg:o)

  ReplyDelete
 12. Herlighet,-for noen herlige sider!!! Så dyktig og kreativ du er! Du er jo en inspirasjonskilde for oss som er så heldige å snuble over din lille verden,Nina!! Får nesten ikke sett meg mett,jeg....
  Nå klør jeg i fingrene etter å sette igang selv,holder på med å male et nyinnkjøpt dukkehus som fantes kun i rosa! Skal lage alt inni selv. Stå på og kos deg,du utstråler harmoni,livsglede og kreativitet!!! Med vennlig hilsen fra Linn!

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)