Friday, March 26, 2010

Eggløsning....

Alle driver og blogger om påskepynting for tiden, så i går tenkte jeg at det var på tide å ta inn noen greiner for å henge opp Maileg-eggene mine, siden jeg har handlet noen selv i butikken min.
Men saken er at jeg deler hus med en skogsarbeider, som i fjor gikk berserk med motorsag og kappet det eller kvistet opp alt både på denne eiendommen, og på den Statens Veivesen eier nedenfor oss. Så selv om jeg gikk med snø over knærne, fant jeg ingeting brukbart.
Mål for helgen er vel derfor å finne litt kvist!
Så siden jeg har heller dårlig med påske tablåer, viser jeg derfor ett par bilder over hvordan jeg kunne ha hatt det nå, om det ikke var fordi jeg selger omtrent alt jeg står og går i for tiden. ;)
Disse eggene har altså skiftet hjem, og siden jeg er tom for hvitmaling (og tid) har jeg ikke laget noen i det siste. En søt nødløsning i vinduskarmen ble derfor vårlige Green Gate-kopper og høne-egg.
Egg og fjær, enkelt og greit, og koseligere å se på enn rustent stillas og umalte uthusvegger....
Leon har sin egen påskehare når han sover i vognen. De er så søte når de ligger sånn.
Lille Kanin ser litt furten ut, sikkert fordi han ikke har fått smokk...
Undertegnede sender en liten hilsen og takker for all ros og tilbakemelding for hagegalskap i bloggen, og fortsetter gjerne med flere tips og råd, om leserne ønsker det.

Ellers lover jeg å ikke ligge i sofaen hele påsken, for vi blir noen dager med redusert prinsesse-mafia og har store planer om å bruke tiden til noe kreativt: Renovering av bad & mørkeloft!

Ønsker alle sammen en god helg, og en fortreffelig påske!

12 comments:

 1. Ja jeg har allerede pynta til påske og nå er pynten på vei ut,siden det viser seg at storebror mest sannsynlig er allergisk mot pollen og her har greinene jeg tok inn, begynt å spire...

  Bare fortsett med hagetips du:)) Artig med hage arbeid:) Vi har brukt laaang tid på hagen vår etter at vi kjøpte huset i 03, men er langt fra ferdig med å få ordnet opp her....mye å gjøre ennå. Men såå kjekt med hagearbeid:)

  Håper du får ei strålende flott påske:))

  snakkes:))

  ReplyDelete
 2. Er foresten veldig fornøyd med møblene:) Har lagt ut bilder i bloggen:)

  ReplyDelete
 3. Så flotte bilder du viser. Fint å se pynt som ikke er knall gult.

  Riktig god helg til deg.

  Klem Ingunn

  ReplyDelete
 4. Håper vi får noen blogg inlegg fra deg ,selv om det er påske,og du skal"slappe" av.Alltid like spennende å lese,du er en energibunt utenom det vanlige.Hva skal dere gjøre med mørkeloftet? Hilsen Frid.

  ReplyDelete
 5. Hei og hopp!
  Her er det også pyntet til påske, men det gule strekker seg kun til ett par påskeliljer! Er nemlig ikke så sikker på om jeg syns gult er kult!
  Ha en flott påske start!
  Mumseklem fra Vibece :O)

  ReplyDelete
 6. Blir spennende å se nye oppussingsprosjekter :) Skal ta for oss bad vi også snart.
  Ønsker deg og dine ei fin påske :)

  ReplyDelete
 7. Kjempefin alternativ påskepynt!
  I Nostalgiahjemmet er det fremdeles ikke pyntet til påske,men trøster meg med at det er på onsdag påska starter da..
  Har fulgt bloggen din lenge, men gleder meg virkelig til å følge din hageblogging ut over våren, at du er en tusenkunstner, med mange talenter er sikkert og visst!!
  God påske til deg og dine.

  ReplyDelete
 8. En riktig god påske til deg og dine:)

  ReplyDelete
 9. Humret over overskiften din. Eggløsning var et godt uttrykk for hva som har skjedd i mitt hjem i år også. Ifjor hadde jeg ETT billig, gult pappegg fra MAXI. Tomt var det også.

  Men etter inspirasjon fra et ukjent antall bloggere har jeg nå stua full av egg i diverse kvaliteter og størrelser. Legger ut bilder av dem NUH!, så titt innom meg, da! God påske.

  ReplyDelete
 10. God helg og påske til deg, Nina. Jeg er imponert over kreativiteten både når det gjelder, hus, hage og blogging. Hvordan får du tid til alt?

  ReplyDelete
 11. følger med på hva som skjer hos deg! Gult er ingen farge for kreative jenter. for min del blir jeg "syk" av gult.

  ReplyDelete
 12. Veldig fine påskeegg.
  Men er det ikke lenge til påske egentlig? Med tanke på at du og andre allerede har begynt pyntingen

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)