Sunday, March 7, 2010

Ommøblerer....

Min kjære er av og til svært anneledes enn andre menn.
Når jeg kommer med ett forslag, er det ofte han som tar initiativet og setter i gang.
Som i dag, når jeg lurte på om vi skulle sette Harmonie-slagbenken inn på kjøkkenet, siden vi har bare 4 like kjøkkenstoler, og har blitt en familie på 6.

Menn generelt, liker ikke ommøblering, mens min sier: Kommer du og tar i??
Meningen var egentlig å ha en som var litt lengre, men jeg har ikke funnet noen til en brukbar pris enda, eten er de for lang, eller så koster de 7000,- og det har ikke jeg råd til.
Måtte prøve ett av de nye lin-putetrekkene fra butikken min, men ser jeg skulle nok ha tatt frem strykejernet først, for nå ser jeg litt for godt merkene etter brettene fra pakken.
Vår og sommerpreg i vinduskarmene mine for tiden, men snøen ligger i tykke lag ute. Mildvær i dag, så det tiner nok en gang, men mengdene er store, så det vil nok ta tid.

Nå skal jeg sette meg ned og lage flere påskeegg, mens ungene er på bursdag og ute og triller tur. Henger nemlig litt etter i produksjonen, men rekker nok ett par sett i løpet av dagen, siden de allerede er ferdig malt.
Egge-alternativ blir kanskje påskeeggene fra Maileg som jeg har bestilt til butikken, -om de rekker å komme hit før påske! ;)
Ønsker alle en flott søndag!

27 comments:

 1. Dette såg kjempe koselig ut:-)

  ReplyDelete
 2. Så koselig kroken ble med den benken!!
  Kos deg emd eggeproduksjon
  Klem

  ReplyDelete
 3. Det ble kjempekoselig med benken på kjøkkent. Å for en mann du har da... må be mannen min bestanding jeg, men skjelden han sier nei da..
  kos deg med produksjonen.
  hilsen anita s

  ReplyDelete
 4. Slike menn liker vi! Her må det som oftest mases litt... og "slik går no dagan". :) Synes forøvrig det ble kjempefint med slagbenken på kjøkkenet! Ordentlig koselig.

  ReplyDelete
 5. Det er mannen sin det :D
  Kjempe koselig spiseplass dere har.

  ReplyDelete
 6. Hei:))

  Tusen takk for fine ord og om oppfordringen om å stikke innom bloggen min:)

  Bloggen din er en av mine favoritter;)

  Det ble veldig fint med benken på kjøkkenet:))

  ReplyDelete
 7. Så fint det ble :-)
  Ha en fin søndagskveld!

  Jorid

  ReplyDelete
 8. Lekker slagbenk du har. Passet veldig godt der dere har satt den. Heldig du er med en mann som faktisk liker å ommøblere da;)

  Ellers må jeg nevne at du har en usedvanlig flott blogg, også skriver du så godt, om både det ene og andre!! Masseinspirasjon å hente i bloggen din altså :o).

  Ha en flott søndagskveld:-)

  ReplyDelete
 9. Dette ble kjempefint! Ja egga dine e berømt!!!! De e no kjempefine asså, så litt på gamle bøker i har her, men ikke funnet noen med så fin skrift ennå. Går vel helst lyse å med d, men i har masse bøker asså! Ingrid

  ReplyDelete
 10. Er han til salgs i butikken din han derre gubben din? Her må jeg leie inn hjelp om noe skal bli gjort inne i huset...

  ReplyDelete
 11. så koselig.. skikkelig fint å ha benk ved kjøkkenbordet :)

  ha en fortsatt fin søndagskveld

  ReplyDelete
 12. Jeg dumpa helt tilfeldig inn på bloggen din.....men ble helt betatt av kjøkkenkroken din. Så utrolig koselig du har det :) Inspirerende å kikke.

  ReplyDelete
 13. Kjæmpe fint.flott med en sånn mann da....er han til låns et par dager eller?:)
  flotte påskeegg.har laget noen selv også,det er utrolig arti:)klem

  ReplyDelete
 14. Jeg synes benken din var veldig fin og akkurat passe stor. Egentlig er det vel uansett ikke så komfortaelt å sitte mellom noen i en benk, og da er det kanskje like greit at den ikke er større.

  Du har ikke begynt å skrive om haging enda, mens i fjor begynte du å så i romjulen. Er du i gang? Jeg har selv ikke gjort noen ting enda.

  ReplyDelete
 15. Det blei kjempefint Nina!
  Har følgt med på bloggen din lenge og synes du er såå flink og får til alt!Hilsen Inger D.

  ReplyDelete
 16. Hei det ble jo kjempe koselig,har prøvd min på kjøkkenet jeg også men det ble ikke bra ,bordet var for langt.
  Skulle nok vært flere menn som din,men de flest gir vel opp etter hvert sån som vi holder på.
  Kos deg med resten av søndags kvelden.
  Klem Anita

  ReplyDelete
 17. Det ble kjempekoselig. Drømmer om en sådan jeg og. Jeg har forsåvidt en slagbenk som kan brukes stor nok og pen nok men det er plassen som blir feil for meg. Jeg mister nødvendig benkeplass da.

  ReplyDelete
 18. Hei jeg har lagt deg til på bloggen mn. Så lurte jeg på om jeg kunne bruke ett av bildene dine på linken? Linken blir liggende på siden av bloggen min med ett bilde:)

  ReplyDelete
 19. Hola berta.

  Snill og flink kæll du har da, hvor finner man sånne hen??? hehe

  Benken passet jo bra der den da.

  Gleder meg som en unge til pakken fra deg kommer. ;o)

  Natti klem

  ReplyDelete
 20. Så fint det ble med benken på kjøkkenet ditt.
  Vi har bord som er 2,5m langt og vi er to til hverdags. Selv synes mannen det er lite plass for det er så mye ræl som tar plass på bordet,sier han. Jeg skjønner ikke hva han mener med det:))

  Ha en fin dag

  ReplyDelete
 21. så nydelig kjøkken!!! masse vakre detaljer!!

  ha en flott kvinnedag! og salaten så så superdeilig ut!!!

  klem fra Lillan

  ReplyDelete
 22. Hei. Jeg har fulgt med på bloggen din en stund og må bare si at du er så flink. Du gir meg masse inspirasjon fra ditt nydelige hjem og det er så moro å se alt det fine du tar inn i butikken din. Jeg har et spørsmål til deg ingen til nå har klart å besvare. Vet du hvor jeg kan finne mønstrete gulvfliser ( i litt hollands stil/ gammeldagse?) Og dersom du ikke vet det, kanskje andre bloggfølgere kan hjelpe meg? Hilsen Hanne

  ReplyDelete
 23. Mannen din er berre superforelska i deg :-)

  ReplyDelete
 24. Du har det så koselig:)
  En liten award til deg inne hos meg!

  Ha en herlig uke.

  Klem Heidi

  ReplyDelete
 25. Haha...sånn er min mann også! :D

  Klem,Line

  ReplyDelete
 26. Ser at du har gjort mye lekkert i hjemmet ditt. Gjør dere alt sjøl? I så fall imponerende. Hvis dere har brukt håndverkere i tillegg ville jeg bare tipse om den nye nettjenesten www.godtjobba.no hvor folk som deg og meg anbefaler gode håndverkere slik at det blir lettere for andre å finne rett mann/kvinne til jobben.
  Lykke til med videre ineteriørprosjekter!

  ReplyDelete
 27. Så fint det ble :) du har et så vakkert hjem, kan jeg spørre hvor lang benken din er? har såå lyst på på kjøkkenet men har ikke plass til en som er så veldig lang

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)