Friday, March 19, 2010

En god kveld trenger ikke alltid å bli like perfekt....

Når en rekker å vaske halve huset, ha regnskapsfører, en venninne og to kunder på besøk, bestille ett kolli med varer OG ha middagen ferdig til mannen kommer hjem, da er Nina fornøyd.
Og når han kommer hjem med film, kake og en flaske god vin, føler man at kvelden blir optimal. Særlig når en har lyktes med å få prinsesse-mafiaen til å rydde rommet nesten perfekt, og filmen mannen lånte er oppfølgeren av en vi liker veldig godt, kan det da jo ikke bli bedre!?

Å synke nydusjet ned i sofaen i en varm stue, med ett glass vin, mens tørketrommelen durer i det fjerne. Og en vet at en skal legge seg i nyvaskede sengklær med duften av Durance vaskemiddel, og samboeren har filmen klar.....

Men da, -før en i det heletatt rekker å smake på vinen, får en bismak i munnen av at denne filmen, for det er innlysende etter bare fem minutt, at den er noe skikkelig møl!!
Vi bare ser på hverandre, rister på hodet, og er enig at denne regissøren er herved svartelistet!
*Sukk!*

Heldigvis har jeg laptoppen ved siden av meg, og en blogg som gir meg både trøst, pågangsmot, oppmuntring og pepper.
Jepp, alt på en gang! Men jeg liker det!
Og jeg gidder ikke sitte sånn som engelen over her så veldig lenge, selv om jeg bor i Paradiset og filmen heter The Boondock Saints II.
Anbefales ikke!

Nei, for jeg har slåss med strykejernet i ettermiddag, og glattet over min nye liftgardin, som jeg plasserte der jeg plasserer alt jeg ikke har rom for i butikken, nemlig i gangen.
Jeg må innrømme at det er litt enklere å koble lampeledninger, og liste utvendig hjørne i taket, enn det er å montere gardiner, for sånne svære stoffstykker og Nina, er liksom ikke helt enige.....

Mulig det kommer bedre frem om du forstørrer bildet?

Ellers fikk jeg som jeg ønsket det i dag, -litt mindre regn og se sola.
Så selv om ungene ikke hører etter meg, er det kanskje noen som gjør det alikevel da!
Ha en fortreffelig helg!


12 comments:

 1. Nå var du mer effektiv enn enhvert kvinnfolk med noen små drømmer om å være flink "husmor" enn hva som er lov.;-)Kan du sende litt pågangsmot hit og.Jeg har et bomba hus og er dødsliten etter uka i Bergen.
  lekker gardin=))

  ReplyDelete
 2. Kjedelig med filmer man har forhåpninger til som flopper helt.. Men det virker ikke som du depper så veldig lenge da :)

  Her fikk kvelden en uventet vending. Her sitter vi og koser oss med snacks og hver sin cider, når det kommer et fremmed eldre ektepar og ringer på. De var på tur på hytta (utti Hemne) og hadde plukket opp 2 stk Dachs-hunder neddi veien her (Fossjåren).

  De så så kalde og slitne ut stakkarene, hundene altså, så vi slapp dem inn her og har gitt dem vann og en madrass å sove på inne på kjøkkenet, mens vi leter etter eierne.

  Tenker på eierne som sikkert er kjempe bekymmret for de små dyra sine, men regner med vi finner dem i morgen. I mens får de to søtnosene kose seg her i varmen :)

  Så hvis du tilfeldigvis kjenner noen som savner hundene sine her i Orkdalen, så får du si ifra :)

  Klem Monica

  ReplyDelete
 3. Ja ser ut som du hadde en grei kveld alikavæl. Når jeg la meg i natt så hørte jeg drøpp drøpp på soverommet.....Joda så da vare lekk i fra taket, å jeg for opp på loftet kl 03.00 i natt å reiv av all isolasjon for å se hvor detta HÆ....VE...TE....S vannet kom i fra, men det fant jeg ikke ut der å da. Så i dag har kvelden gått ut på å kaste ut all isolasjon å få tørket oppe, men så kom heldigvis Polakken min å sa som han da alltid pleier. I FIX SIMONE. ;o)) Så mens jeg er på jobb i morgen skal han opp på taket å ordne opp. Så kjekt å ha en Polakk assa!!!

  Ha en rekti god natt berta!

  Klem klem

  ReplyDelete
 4. Hmmm...av samme oppfattning som meg Dere da..:)
  Bestillte den filmen i går, fordi jeg likte den forrige;)
  Da vet jeg hva jeg IKKE har i vente da;)
  Ha en super duper helg..
  Prinsessemafia:):)Ler:)

  ReplyDelete
 5. Kjedelig når filmene ikke lever opp til forventningene..Men virker som du fikk noe greit ut a kvelden likevel..Klems..

  ReplyDelete
 6. Høres ut som en perfekt kveld, ja untatt det med filmen da, sååå utrolig kjedelig !!
  Nå skal det spises frokost, før vi kommer oss ut i sola, og akebakken våres !! snø er det nok av i laaange baner her !!!

  Ha en fin lørdag Nina !!

  klem fra Maren.

  ReplyDelete
 7. Helt suveren blogg!
  Har vært innom her en del ganger nå, og blir alltid i strålende humør når jeg leser den.

  Kjenner at jeg skriver til deg med et smil om munnen... :-)
  Ha en strålende helg!
  Klem fra Line

  ReplyDelete
 8. Synd med filmen, men resten av dagen/kvelden ble tydeligvis fin!

  Likte gardinene dine godt. Jeg er, som deg, ikke helt på god fot med store stoffstykker, så jeg har lignende liftgardiner liggende på vent til en dag med overskudd ;-)

  God helg fra Lykkeliten.
  P.S Engelen er helt nydelig. så en lik inne hos Hjemmebest idag ;-)

  ReplyDelete
 9. Gardina blei jo berre lekker da:)
  Takk for en hyggelig handel i går. No sett i å nyt et glass brus fra mitt nye Green gate krus, og e så fornøyd med at i valgte akkurat det mønsteret. Gler me allerede te i ska tebake å handle med de, for det frista virkelig te gjentakelse. Ha ei fin fin helg Nina.
  Klem fra Unni.

  ReplyDelete
 10. Så flink du har vært :) Men kjedelig når filmen ikke var bra. Godt å få skrudd den av da, og ikke bruke hele kvelden på å se på en b-film, men heller på noe koselig :)

  Koselige liftgardiner du har fått.

  Ønsker deg en fin helg. Hilsen Margrethe

  ReplyDelete
 11. du er eet ekte husmoremne ja :) å for en nyyydelig gardin.. sånn vil jeg også ha

  ReplyDelete
 12. Helt enig. Filmer som ikke er bra er nedtur. Av og til leier vi 2 og 3 om gangen. :)

  Ellers må jeg si jeg likte gardinen din. Nydelige bilder og styling. Du er den aller beste på denne stilen.

  Ha en fin søndag.

  Klem Ingunn

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)