Thursday, March 25, 2010

Ninas baby-mishandling!

Jeg må bare le.

I går fikk jeg en anonym kommentar om at jeg heller burde kjøpe en bil til Leon i steden for kommoder og lysestaker.....

Stakkar lille Leon som har det så fælt, -bare se så misfornøyd han er!
Sånne kommentarer syns jeg er innmari festlige å få, for PANG så har du ett glimrende blogg-innlegg i hodet helt uten å gå i timesvis å gruble!

Det virker som om jeg er litt forfulgt av en (eller flere) som leser bloggen min, og heller kanskje mener at jeg heller skulle ha skrevet om baby og barn i steden.

Selv syns jeg det er usedvanlig kjedelig å lese om hvilken type grøt babyen fikk i dag, og hvor mange skjeer den spiste, hvor mange bleier som ble skiftet i dag, og hvor mange time baby sov....
Det intresserer meg overhode ikke å lese dette om andre!
SORRY!!

I vår familie er det pappa som har ansvaret for alt Leon trenger foruten mat, som vi begge kjøper. Jeg har nemlig 3 jenter som jeg selv forsørger. Nathalies far bidrar jo økonomisk, men tvillingene er helt og fullt mitt ansvar alene. (Og takk for snille besteforeldre og tanter her!)

Leon er svært heldig.
Hans oldemor fikk 5 barn, men har bare ett eneste barnebarn: min samboer. Leon har dermed en bestemor og to grandtanter som elsker å kjøpe klær og ting til han, -for de er faktisk ikke tante til noen andre enn mine to gutter heller!

Selv utstår jeg ikke handlesentere, og hater å kjøpe klær så jeg er storfornøyd over å slippe å stikke innom Roseby eller Moldetorget de gangene jeg er i byen.
Leons nye kommode er forøvrig stappfull, -så mye klær har han, og leker har han også litt for mye av.
Bare se her:

(Vi bruker ikke å ha alle disse lekene oppi her samtidig!)
Nei, kjære anonym. Jeg hører ikke til den kategorien som "henger" på kjøpesenter, eller har shopping som hovedinteresse slik mange andre bloggere lenger opp på Blogglisten har. Er det noe vi MÅ ha, sender jeg helst en sms til min kjære, slik at han kan stikke innom på vei hjem fra jobb.


Kanskje jeg må sende han en sms i morgen: KJØP EN LEKEBIL TIL LEON! Så han må bruke en halvtime på Roseby i steden for å dra hjem for å spise middag??

Leon er 8 måneder i morgen, og jeg tror ikke han tar noen stor skade over å ha bare to lekebiler. Jeg har da også to biler, så da har vi like mange!

Faren har bare en, og den står til og med i garasjen uten skilt!! Jeg tror heller at vi skal planlegge å sette av tid til å skifte girkassen på BMW'n slik at Leon kan bli med pappa og kjøre 750iL med V12'er. Det er tross alt gamlebilen til Rimi-Hagen og er skikkelig staslig å se på, i tillegg brummer den så flott! Leon vil nok sette stor pris på det.

Nei, jeg trenger ikke å bruke penger på Leon.
Arveprinsen vår har alt han trenger, og mere til. Stort sett har han dobbelt opp av alt, for jeg liker gjenbruk og har tatt vare på alt etter søstrene. Da storesøster kom til verden trodde jeg at jeg senere ville få en gutt, og jeg foretrekker blått fremfor rødt. (Rosa var ikke å oppdrive på den tiden) Storesøster hadde blå vinterdress, og en mengde tøffe klær fra gutte-avdelingen. Dette var på den tiden jeg syns det var ganske kjekt å vanke på handlesenterene, fordi jeg da slapp å vaske 4 maskiner med klær om dag, eller koke middag til 6 personer.

Leon poserer i Nathalies 11 år gamle vinterdress, og Marias 6 år gamle lue med sin nye bil
Nå derimot, foretrekker jeg å være hjemme, og handler det jeg selv har lyst på i egen butikk. Kommoder og sånn.
Jepp, jeg kan steke kjøttkaker og handle fysisk i butikken min samtidig! :)
Ingen lekebiler der, men Leon har fått sin egen Maileg-kanin i blå pysjamas, -som forøvrig smaker veldig godt!
Klem fra Nina, som venter i spenning på flere anonyme kommentarer slik at jeg har noe å blogge om i morgen også. Begynner liksom å bli litt lei av å ta bilde av de sammen rommene om igjen og om igjen i denne bloggen også. På høy tid å få pusset opp noe mer!

45 comments:

 1. Skjønne herlige Leon*SMILE*
  Jeg lar meg nesten provosere av slike kommentarer, hadde noen lagt igjen en slik kommentar hos meg hadde det nok blitt et innlegg om det hos meg også*ler*
  Folk er rare Nina.
  hihi, kose deg masse iallefall.
  ♥~~~~~~~~~~~~♥

  ReplyDelete
 2. Folk er rare, men det er vel forsåvidt ikke nytt!
  Flott at du bare hever deg over usaklige kommentarer fra anonyme surpomper! minner mistenkelig om noen smålige kommentarer du fikk tidligere.
  stå på, gleder meg alltid til dine flotte innlegg, og morskjærligheten din er jo veldig lett å se, for den som kan lese.............

  ReplyDelete
 3. Noen må bare bry seg med alt. Når hagen titter frem så slipper du å blogge huset hele tiden, da kan du boltre deg i frisk skudd og alt det andre du har i den nydelige hagen din. Jeg gleder meg veldig til det. Jeg må jo innrømme at jeg blir litt mettet på interiør noen ganger.

  Og Leon ser i grunnen ganske fornøyd ut.

  ReplyDelete
 4. hei.
  herlig innlegg dette her,
  ser ut som han har det som plommen i egget den karen,hihihi...
  stå på jente,flink du er..
  klem fra sylvia

  ReplyDelete
 5. Du er jammen slem, Nina!!! Min 6-åring hadde maaaange biler når han var 8 mnd...mulig det har å gjøre med at han var tredje gutten, for om jeg tenker nøye etter så hadde vel ikke eldstemann noe slikt.. Oj jeg elsker å gå på shopping og synes det er kjemperart at ikke andre vil det...hehe... slike kommentarer kan du virkelig ikke ta innover deg. For øvrig så gleder jeg meg til å ta en tur i butikken din en dag. Ha ei flott påske!!
  "Anonym"..

  ReplyDelete
 6. Smiler bestandig når jeg leser det du skriver...og idag var ikke noe unntak hihi

  ReplyDelete
 7. Kanskje det er samme anonyme som er innom min blogg og legger igjen flotte kommentarer? En anonym som skriver at jeg er så materalistisk at jeg til og med bruker den lille 24 dager gamle gutten min som en ting!! Utrolig, men sant... Det må være noen merkelige personer som ikke har så mye å gjøre;) Digger bloggen din!

  ReplyDelete
 8. Hei Nina!
  Akkurat så jeg skulle sagt det selv, hehe.
  Helt enig med deg i denne saken. du har så mange flotte varer i butikken din, må legge turen innom neste gang jeg skal til Molde, men jeg samler opp ærend, så når jeg først skal dit så har jeg knapt med tid. Jeg har heller ikke tid til å henge rundt på Roseby eller Moldetorget, jeg haster dit jeg skal og kjøper det jeg skal - og rett ut igjen!
  Skjønner godt Leon er fornøyd, han mangler jo ingenting ;) Jeg kjøper ingen leker til litjmor, for hun arver jo etter storesøstrene sine :) hun savner ingenting hun heller. Så nå ønsker jeg deg riktig god påske, og måtte du gjøre akkurat det du har lyst til! Jeg lover å stikke innom Paradiset i løpet av våren (det er ikke så langt, jeg bor i Øksendal)
  klem

  ReplyDelete
 9. Hei, Nina

  Du får sagt det enda en gang! Jeg håper at du ikke tar påskeferie fra blogginga. Gleder meg å få noen hagetips!

  Hilsen fra Molde (10 varmgrader på veranda, snart er snøen borte:) Ha en fin ettermiddag.

  ReplyDelete
 10. Heisann.
  Så vakker lille prinsen er! Han blir jo bare vakrere og vakrere! Så nydelige brune øyne han har:)

  Ellers så må jeg jo nesten le av slike kommentarer som du får! At du i det hele tatt skal være nødt til å forsvare dine prioriteringer i forhold til hva som blir kjøpt i DIN familie, DET er jo rene vitsen!!

  Ikke noe vits i å bruke energi på slik nonsens:)

  Ha en fin påske:)

  Klem Linda

  ReplyDelete
 11. Heisann

  Utrolig hva folk får seg til å kommentere. Tenker at de må ha et utrolig kjedelig liv som må legge igjen sure kommentarer...og det anonymt!!! Da er du feig og har liten selvtilitt tenker jeg!!!
  Så flott at du tenker gjenbruk, og det ser ut som om Leon har nok leker. Biler kommer uansett smått om senn!!
  Så herlig blogg, koser meg hver gang du oppdaterer!!

  Klem fra Gro-Beate

  ReplyDelete
 12. Hva er det med folk som alltid må kritisere...blir helt matt jeg .

  ReplyDelete
 13. Kjære deg, jeg syns du bare skulle hevet deg over denne kommentaren istedenfor å blogge om det! Slike mennesker er jo ute etter oppmerksomhet, og nå har vedkommende fått det...
  Nei, bare slett slike kommentarer og gå videre!
  Nydelig liten gutt, du er heldig som har så mange barn!
  God dag videre til deg:-)
  Hilsen Jeanette

  ReplyDelete
 14. Hei Nina!!
  koser meg skikkelig med bloggen din,og bilder av ting i butikken din :) ville bare si at jeg synes du er herlig!!!
  du har vel fått mere ut av en fødselpermisjon en de fleste klarer, og alle dine små ser jo ut til å ha det som plommen i egget ;)
  stolt av deg!!!

  hilsen Heidi i Bodø
  som ikke har egen blogg, men elsker å lese andres:)

  ReplyDelete
 15. Hei Nina

  Trist å høre at stakkars, nydelige Leon ikke har mer enn 2 (!) biler å leke med.. Huff, å huff.. :) Han ser ut til å takle det hele ganske så fint da.

  Jeg tenker at det er kjekkere for barna med ett par skikkelige leker, som de kan leke og kose seg med i timesvis, enn et lass, som ikke blir brukt.

  Tenker som deg med shopping, når jeg hadde bare Henrik, var det så kjekt å gå å titte i butikkene, kjøpe leker og klær osv.. Kunne traske rundt i timesvis og det fikk dagene til å gå, men nå som vi er blitt 4, tar vi det mye mer med ro.

  Vil ikke suse rundt i butikker den stunda man har å være sammen med ungene.. Det er nok å gjøre hjemme, med klær og hus som skal vaskes, måltider som skal forberedes og snart (håper jeg) en hage som skal stelles.

  Koselig om du stikker innom en tur foresten, har påske-giveaway gående i bloggen nå.

  Klem Monica

  ReplyDelete
 16. Hehe.. Herlig innlegg Nina;) Å gud så søt Leon er!! Ser veldig sunn og fornøyd ut. Får lyst til å snuse inn babylukten..
  Arti hva folk legger seg oppi;) Hehe.. men som du sier, det blir artige blogginnlegg av det etterpå:) Stå på Nina, du er supertøff;)
  Klem J.

  ReplyDelete
 17. Huff ja, barn som ikke har mer enn to lekebiler har det jammen fælt... Tragisk hvordan enkelte prøver å finne ting å "ta" andre på. Rett og slett patetisk:) Lett å se at denne gutten ikke mangler noe som helst, verken av ting eller kjærlighet.

  Så god han er forresten! Skjønne bilder av han. Ser ut som en ordentlig gla'gutt:)

  Pernille

  ReplyDelete
 18. Fantastisk kjekt innlegg!!
  Stå på!!

  ReplyDelete
 19. Tenk at man må forholde seg til sånne idiotiske kommentaer.... Utrolig at folk gidder! Flott svar på tiltale da;)) Skal nok se det går bra med alle barna dine:o)

  Klem Nina.

  ReplyDelete
 20. Se det for en herlig liten gutt..og han ser veldig fornøyd ut, ingen mangel der i gården. Du får mye rare kommentarer avogtil, men for det meste er det jo bare til å le av. Nei, kos deg med å være deg selv du, du er supermamma med stor S..klems

  ReplyDelete
 21. Herlig innlegg Nina :o) du skriver så bra, og bra svar til tiltalte…. Hehe… Elsker disse innleggene dine, bloggen din og alle herlige bilder – både av barn, hus og hage ♥ Ønsker deg en fortsatt fin uke. Klem fra Mette

  PS! n.y.d.e.l.i.g kommoden som du viser i forrige innlegget ditt!!! selger du denne også i butikken?

  ReplyDelete
 22. Har fulgt med i bloggen din en tid nå, men aldri lagt igjen et spor, men nå syntes jeg det var på tide at jeg gjorde det.

  Kan ikke skjønne at andre skal legge seg oppi hva du/andre skriver om i sine blogger. Om det handler om barn, hus, hage, bil eller what ever bloggen måtte handle om, så betyr det ikke at vi er så ensporet at vi faktisk glemmer at vi har barn, eller at livet handler om mer enn det vi skriver om.

  Så kjære anonyme skribent, kom ut av din lille kasse, så kanskje du ser at livet kan dreie seg om mer enn det som skjer inni kassen din.

  Og Nina, kos deg med det du vil skrive om, vi er nok av de som storkoser oss med å lese det du har på hjerte og det du har lyst å dele med oss.

  MVH Monica

  ReplyDelete
 23. At folk er så uforskammet,frekk og feig. Tørs ikke en gang og stå frem med navn. Du har da ikke noe babyblogg,det her er en interiørblogg. Skjønner ikke anonym det så er det noe alvorlig galt med vedkommende. Nå kjenner jeg at jeg blir sint på dine vegner Nina.
  Bra du laget innlegg om det.
  Ha en fin kveld Nina

  ReplyDelete
 24. Hi hi hi hi noe så tullete. Og så ikke skrive navnet sitt. Du har jo ikke en barne/bleie blogg og lever av å selge interiør saker. Hva er problemet? Nei verden er morsom.

  Kos deg du og blogg som du pleier. Vi andre digger deg og blir så inspirert og .....engasjert.

  Hei og hopp

  Randi

  ReplyDelete
 25. Steike, du tuller?? Ja - da må lille Lukas ha det helt forferdelig, han har nemlig (tør jeg si det??) INGEN biler enda..! Men, han har masssssssevis av andre leker! Når han blir større, og synes det faktisk er morsommere å leke med en bil enn en lotiontube (som for øyeblikket er like stas som en hvilken som helst annen leke) så får han sikkert massevis av biler.

  Du og du, skjønner ikke at folk ikke bare kommer med positive kommentarer. Hvorfor skrive noe, om det ikke er noe hyggelig - eller iallefall konstruktivt?? Du og du. :o)

  Var kjempekoselig å se bilder av lille prinsen deres igjen - han er helt nydelig!! Du har en utrolig flott familie!

  Herlig å titte innom bloggen din - som alltid! :o)

  Håper du har en herlig kveld!

  ReplyDelete
 26. hehe, måtte bare komme inn enda en gang:)) det var jo egentlig bra at du fikk disse kommentarene da..for de engasjerte jo;)) når det er sagt, så er vi jo slik da, vi bloggere som deler en del av livet vårt..vi blottlegger jo oss selv og egentlig, selv om jeg ikke ville kommentert slik selv, så må vi vel bare tåle det?? Mener ikke at det er rett å være frekk og utidig...ikke misforstå..men folk er rare, og vi stiller oss jo litt for hugg når vi offentliggjør våre meninger osv...og jeg sier det igjen: hev deg over det:))) (egentlig håper jeg du får flere teite kommentarer da...siden de gir inspirasjon til morsomme innlegg...hihi..
  Ha ei god påske!!
  Klem

  ReplyDelete
 27. Digger innlegget ditt =) Stå på!

  ReplyDelete
 28. Alt folk skal legge seg oppi. Du er iallefall flink å svare for deg Nina :)
  Kjekt å kunne bruke oppatt klede frå storesøsken. eg tok ikkje vare på so mykje frå min største (snart 22), men litt - og det var stas å bruke til minstå på 6 :) ha ei fin veke Nina. Psssst - no e det snart vår og hageliv :)

  ReplyDelete
 29. Utruleg ka folk skal meine noko om!! Vel synest det ser ut som guten har det heilt supert eg;) Og gjenbruk og litt mindre shopping er vel absolutt ingen uting, tvertimot ville vel eg meine:) Kosar meg med hage bileta dine!! Gler meg til å ta fatt igjen:)

  ReplyDelete
 30. Å se så utrolig tilfreds ut,som denne lille karen,er da vel ikke mulig om man er "mishandlet"...???? Han stråler jo......nydelige gutten din :) Makan til kommentarer som de du tydeligvis får,gjør meg bare helt matt ! Man må jo virkelig lure på hva sånne mennesker vil oppnå !!! Ser HELDIGVIS ut som du står han av,og tar igjen,og takk for det :) Blir så provosert,på dine vegne,at fy.......og at du må ut å forsvare deg selv,på DIN EGEN blogg.....kjenner jeg hisser meg opp noe så innmari ! Stå på Nina,og ha ei knallfin påske :)

  ReplyDelete
 31. OMG!!! Ja, du blir ikke tom for bloggetemaer med sånne kommentarer!
  Men det er jo nesten noe som må påregnes for det vil alltid finnes noen der ute som syns deres meninger er riktigere....
  Vi må stå på det vi tror på! Og vi må stå på for våre egne. Sånn er nå en gang livet for oss alle!
  Lykke til videre med "mishandlingen" av barna dine! Dette klarer du med glans! Og jeg har med selvsyns betraktet og samtalt med tvillingene som begge virket rett så oppegående, oppvakte, morsomme og veloppdragne, samt normalt utstyrt med både iq og klær! Rett så kjekke jenter.
  Hilsen og vakre tanker fra ei som også sier Æ - K@ri*

  ReplyDelete
 32. INGEN tvil om at den karen der har det toppers; for et sukkersøtt smil:)Er så enig med deg, jeg gidder heller ikke å lese om hva andres unger spiser, drikker, leker med osv. Men det er flott at det finnes blogger for de som er interessert i det altså. Det er kunsten å finne de bloggene en liker og gi positive kommentarer på disse. Er da ingen grunn til å være surmaga og negativ. Jeg synes du har en super blogg med mange fine innlegg, fortsett slik! Klem fra fru Strøm.

  ReplyDelete
 33. Jeg mener:
  Bra jobba, Nina : )

  Stå på.

  ReplyDelete
 34. Huffda ! Så var det dette med at heile sannheten om oss ikkje står å lesa i bloggen....Ja, så fint om alle kunne forstå det. Om ein les min blogg kan ein jo få for seg at eg ikkje er oppteken av borna mine i det heile tatt ! Dette gav deg vel kanskje ikkje nytt stoff til blogginga men.... Fortsett med å vera ei engasjert mamma du !!

  ReplyDelete
 35. Stå på Nina,du er ideal mennesket !

  ReplyDelete
 36. Å herre gud for noe latterlig. men så bra for oss da. Du får noe arti 8 latterlig) å skrive om til stor fornøyelse for oss. Den der anonyme klovnen må bare fortsette for det ender bare opp som god underholding så flink som du er til å svare. Fniiis=))

  ReplyDelete
 37. Utrolig bra! Sjeldent har jeg kost meg mer enn over ditt innlegg idag. Snakk om å SKRIKE ut sin misunnelse når de "anonyme" sender ut slike signaler. Jaja, det høres definnitivt ut som du takler det bra Nina (faktisk utrolig bra) og da var det verd at alle vi andre fikk oss en god latter over latterlige kommentarer på dine "prioriteringer" vegne.Ha en strålende påske med både lysestaker, kaniner og en bedårende arveprins:-) Hilsen Fruen i huset!

  ReplyDelete
 38. Huff og huff for en mor du er....Det er jo helt for jævlig at han bare har to biler - og forøvrig er jo biler det viktigste de leker med i den alderen! Har selv 3 sønner som har en haug med biler, den eldste blir snart 12 og den yngste blir snart 2 - hva hadde livet vært uten alle disse bilene og annet stæsj som det er helt nødvendig at gutter må ha?

  Jo, det skal jeg fortelle deg...Mamma - les: meg - hadde hatt mye bedre tid til ungene sine enn bare å rydde, rydde og atter rydde - der vi heller kunne ha brukt tiden på noe mye koseligere - feks. skogsturer med tilhørende bål - UTEN lekebiler... ;)

  Stå på Nina - du fyller mammarollen så godt som noen :D

  ReplyDelete
 39. Hei Nina!

  Je synes bare du er helt utrolig rå! Effektiv som få og må bare si jeg beundrer deg stort. Ikke bruk tid og energi på slike idiotiske kommentarer! Mulig det er misunnelse det hele bunner i. Stå på!! Klem fra ei trønderpi

  ReplyDelete
 40. Uff...Ikke alle amonyme er like dumme da,heldigvis.Godt du tar det med humør.Sikkert en som er misunnelig,men ikke vil vedkjenne seg det.Jeg derimot er misunnelig på hagen din:),men mest av alt beundrer jeg deg som er så flink.God påske til deg og din familie!

  ReplyDelete
 41. hehe ler av deg, huff tenk stakkar gutt som er hele 8mnd, er omringet av så mange jenter, kommoder og feminine ting og har kun TO lekebiler. Har en gutt på snart 10 mnd og trur kun han har en lekebil så må vel komme meg på shopping for å kjøpe flere dersom det er en mal på hvor mange biler en gutt skal ha og dukker en jente skal ha... nei stå på nina, du er en stor inspirasjon for oss som leser bloggen. synes det er deilig å drømme meg litt bort fra matlaging, bleieskift og ting som har med babyer å gjøre og bli inspirert av dine fine innlegg. Og ikke minst en fantastisk hage, all ære til deg for den.
  Stor klem fra husøy.

  ReplyDelete
 42. Nei å nei Nina. BARE 2 biler?? Stakars gutt, han trenger jo minst ti som han kan leke med på en gang. Nei du, jeg er sikker på at barna dine har det de trenger å litt til. Ikke bry deg om slikt. Noen må bare være ekle.

  Men du, går det bra for deg at jeg venter med GG tingene til du har fått inn alt jeg skal ha? Vet du har mye å henge fingra i å mener ikke å mase =)

  God helg & god påske til deg å dine.

  ReplyDelete
 43. Oj. Så dette innlegget først nå jeg. Herlighet. Folk har jammen lite å ta seg til gitt. Kommentere slikt tøv om at Leon trenger mer enn to biler ??
  Tragisk. Dette høres ut som en litt syk person som vil legge seg ut med alle og enhver.

  Stå på Nina. Riktig så fresk er du!
  Klem,Line

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)