Wednesday, November 7, 2012

ALDRI start butikk alene!!!

Ikke alt er like lett når man er sin egen sjef.
Når en lover kunder å skaffe varer som leverandørene lover skal komme med en gang, og det tar på månedsvis uten at de dukker opp, føler man seg ikke så veldig perfekt.
I dag kom det en reol som jeg ble lovt skulle komme i juli. Jeg hadde bestilt 3 stk. 2 til meg, og en til en kunde. Det kom en....
 I flere måneder har jeg også ventet på en ny benk, etter at vi fikk en som var skadet. Å få den tok også 3 uker mer enn lovet, fordi leverandøren rotet.
En pakke er sporløst borte i posten, og en annen er sendt feil, fordi jeg har skrevet feil adresse, men fikk ordnet det etter å ha ringt Posten i nesten en time. Nå er den borte igjen, og jeg har ikke sporingsnummeret lenger, fordi jeg trodde pakken var på rett vei.
Noen bukser jeg bestilte, gikk i retur til fabrikken den dagen vi skulle få de tilsendt.
Fakturaer kommer på aveie, fordi jeg har en fakturaadresse, og en butikkadresse.....
 Nav tuller med en utbetaling som har tatt over to måneder å ordne nå, og det er ikke noe lite beløp som uteblir..... (Nok til å betale 3 måneders husleie!)
Bilverkstedet som reparerte firmabilen min skal ha 10 000 kr for en jobb som holdt i to dager.....-så var den likedan som før igjen!
 I tillegg er det maaaaange andre spørsmål, telefoner og mas fra selgere, som ALLE skjer på dagtid. Jeg har faktisk bare ett hode og to armer, -en også noe defekt, og egner seg vel best som grisemat.
I kveld måtte mannen tilbake på jobb fordi vi brukte to timer midt på dagen på ett møte som angår diverse unger, som sliter med sitt.  (Ja, for min familie er IKKE perfekt!)
 Beklager, alle sammen, men jeg måtte bare lette på trykket!

 Jeg skal ALDRI mer prøve å skaffe noe for noen av dere!

 Jeg skal si at jeg selger det du ser, og vil du ha noe som kan bestilles kan du fylle ut en lottokupong, og håpe at det kommer til jul!
 Nå har jeg ordnet med avlasning til min 50% syke kropp i morgen ettermiddag, slik at jeg får kommet meg hjem til middag i rett tid for første gang denne uka. To dager med bønner på boks og egg, er nok på en uke, for Nina.
Armbånd med tekst
 Ja, jeg har valgt jobben min selv, og jeg angrer som #%$&#% akkurat nå.
Å føle at en ikke strekker til, og at alle er sure på en, er bare helt for jæv#%$%
-Jeg ønsker faktisk å gjøre alle til lags, men det GÅR bare ikke!!!
Blink-bukse i butikken!
Etter ett par glass vin er nok humøret bedre, men først må jeg betale noen regninger med penger jeg ikke har.
Tvi, tvi for en bedre dag i morgen!

Bildene er fra butikken min denne uken. Mye nytt og MYE papp!!!

Nina


18 comments:

 1. oj, her var det MYE som skulle ut. Håper du har det bedre nå i kveld!
  å her sitter jeg og spikkrer på nettbutikk....hmmm!
  Du har i det minste (!) mye fint i butikken din c",)

  Klem Anna

  ReplyDelete
 2. Men uansett så e det alltid herlig å komme til deg for du er jo alltid positiv i butikken:-)
  Mette

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk for det!
   :)
   Jeg er faktisk mest smilende og glad, men når jeg er alene, får jeg mer tid å tenke, og da føles ikke alt like bra....
   ;)

   Delete
 3. Uff....
  Ikke så lett nei!

  Lykke til videre:)

  Klem

  ReplyDelete
 4. Stå på! Livet går i bølgedaler så nå er du straks på vei oppover igjen :)
  Du har laget en fantastisk butikk med nydelig innhold!

  ReplyDelete
 5. Åh.. jeg vet så altfor godt hvordan du har det. En stund drev jeg en nettside som ble ganske så stor.. med nettbutikk og det hele.. det gikk veldig fint, men jeg ble bombadert hele tiden med lesere som krevde ditten og krevde datten.. jeg lovte i vei, og ting gikk IKKE alltid etter planen. Etter en pause startet vi opp igjen. Trodde det var nettbutikken som var årsaken til at man psykisk ikke taklet klaging og syting.. så vi startet opp et senter med butikk, cafe og kurslokale. Det gikk kjempe fint helt frem til jeg ble gravid og Moxamannen ble syk. DA hadde vi et problem. Jeg slet med svangerskapsskavanker og hadde INGEN til å hjelpe meg! Jeg gikk frem og tilbake til butikken hver dag frem til jeg knakk i sammen både fysisk og psykisk. Det ble låsen på døra og jeg gjør ALDRI noe slikt igjen. Etterhvert gikk vi over til å drifte en plain lese og hygge side.. ingen kjøp og salg.. men med morsomme ting som kunne glede leserne. Selv der klagde folk! Fikk lange hatmail om at fonten ikke kom riktig opp i firefox, men at det funket fint i Opera.. Sånne ting klarte dessverre ikke jeg å fikse på rappen og da ble folk sure. De mente at så lenge jeg driftet en side måtte jeg gjøre slike ting med EN GANG noen rapportere noe de misslikte. Hadde brukerne betalt for en tjeneste skulle jeg vær enig.. men dette var altså noe jeg gjorde som hobby, jeg betalte for å ha nettsidene ute.. og jobbet døgnet rundt UTEN å få et rødt øre igjen.. (eller google adsense ga meg vel en 50 lapp i ny og ne... )

  Nå er nettsidene skrinlagt på ubestemt tid.. varelageret etter nettbutikken solgte vi for høystbydene på finn og aldri aldri aldri igjen skal jeg starte noe hvor folk forventer at jeg er der 24/7 og fikser ting..

  Dette ble et langt innlegg.. men ville bare fortelle at du ikke er alene ;) Det gikk dårlig for meg, men jeg var i en helt annen bransje rettet mot en helt annen kundegruppe.. Håper du kommer deg igjennom.. Er nok smart å få litt hjelp ;) Krysser fingre og tær for deg.. (psst.. jeg drev en helseside.. bare sånn at du ikke tror det var en adultside eller noe.. hehe..)

  Masse lykke til klemmer
  fra
  Monica

  ReplyDelete
 6. Du kommer til å klare dette, Nina.<3
  Når jeg tenker på alt jeg har gått igjennom de siste 7 årene, med smerter og kramper, og i tillegg isjas etter operasjonen, noe jeg aldri har hatt tidligere, så holder jeg på å gi opp. Men så mye og mange som bryr seg.<3

  Stå på, kjære venn, dette går bra.

  Klem fra Kirsten

  ReplyDelete
 7. Sende mine medfølande tanker:) Likte ekstra godt den kommentaren "vil du ha noe som kan bestilles kan du fylle ut en lottokupong, og håpe at det kommer til jul!" Hehehe...KONGE!!! De fleste forstår nok kor tøft du har det, eg for min del må sei det står respekt av å kunna skriva sånt med humor:)) Stå på Nina, eg syns du e go'e :)

  ReplyDelete
 8. Hei!
  Du Nina, du Nina, du står no på. Livet er ikke enkelt. Når en har det som værst og føler at en er nederst i dalen, så må det bare gå oppover igjen:) tenk på alle fine minnene du skrev om i ditt forrige innlegg. Koselig lesing.

  ReplyDelete
 9. Hei igjen!
  Opp med humøret! Du er så flink at:)
  Det du skrev om dine minner fra dine besteforeldres hus, synes jeg var koselig å lese. Minnet meg om min bestemors hus. Hun bodde i et eldgammelt hus der døråpningene var så lave at vi over 1,70 måtte bøye oss godt ned for å gå gjennom. Hun hadde ikke oppvaskbenk, så koppene ble vasket i en sinkbalje. Hun oppbevarte maten i et spiskammers. Der var det alltid mus. Det vistes på kokesjokoladen som hun ga oss ungene:) Da hunf fikk et kjøleskap av sine barn, ble ikke glad. Hun mente det var unødvendig og bortkastede penger.
  Så på bildene fra du var lita og orange;) På den tida var jeg tenåring. Veggene på rommet mitt var malt med fancygult(nesten orange) og skapdører og lister var brune. Jeg er altså heller ikke noe retrofan. Har vel noe med at en har vokst opp med den stilen.
  Jeg har alltid hatt gledennav gamle ting. De må ha hørt til familien så en vet om historien bak. Er jo så heldig at jeg har fått en del møbler fra min bestemors hus.
  For ca.25-30 år siden, skulle jo alt det gamle lutes eller sandblåses. Nå synes jeg at en er litt for rask til å male alt hvitt. Gamle, ærverdige møbler bør få beholde sin originalitet. Ser at du har latt en del av dine møbler være i fred. Bra!
  Ha det bra Nina! Husk å,ta vare på deg selv!

  ReplyDelete
 10. Nina, jeg tror vårt sinn fungerer helt likt. Alene graver jeg meg ned, dypere og dypere, men i møtet med andre så kommer jeg opp igjen. Hold ut, du klarer dette. Ta deg et glass vin og få en god natts søvn. YOU CAN DO IT:)Det er tøft i oppstarten av en butikk, men om en liten stund så kan du se tilbake på denne tunge tiden og klappe deg på ryggen fordi du kom deg igjennom det - og det en erfaring rikere:)

  ReplyDelete
 11. Det er ikke gøy når utfordringene står i kø! Håper det hjalp litt med vinen i går kveld, og at du får en mye bedre dag i dag!!!

  Hilsen
  Linda

  ReplyDelete
 12. Huff virker ikke som det er dagen... uka....halvåret ditt i år :( huff en gjør så godt en kan, og da må nesten det bare være godt nok :) Det er tross alt ting, ingen dør hvis de må vente litt. Er det ikke noe som heter den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves :)
  Stå på syntes du har en fin blogg, og masse fint i butikken :)

  ReplyDelete
 13. Det var nå fine varer da.....
  j

  ReplyDelete
 14. Hei!

  Jeg driver en blomster og interiørbutikk,-alene. Og jeg føler så utrolig med deg.
  Bekymringer, stress, utmattese, og uansett hvor mye vi står på for kundene våre - er det alltid noen som aldri blir fornøyde. Leverandørene kan vi aldri gjøre noe med,- men det er uheldigvis vi som står som mellomledd og får all skjennepreken fra kundene når ikke varene kommer når de skal.
  Å bedre blir det sikkert mot jul, mere stress med stressende kunder - alle hjerter gleder seg.

  Du er ikke alene - det er alt jeg vil si.

  Og butikken din er en sann inspirasjon og ser helt fantastisk ut!

  Klem fra slitne Stine

  ReplyDelete
 15. Hei Nina.Ja livet har sine oppturer og nedturer, men du må bare stå på videre.Du har en kjæmpefin blogg og en fin butikk,og du har en go humor. Lykke t videre kjære deg.

  ReplyDelete
 16. Det er det jeg liker slik med deg og din bloggong- rett frem og legger ikke skjul på noe.
  Svært mange legger ut bilder og skriverier om den perfekte familien. Men sannheten er at slik er det nok ikke.
  Jeg får min del holder meg til interiør, og lar privaten være privat. Men jeg kan med sikkerhet si at, her i huse er det ikke noe som minner om det perfekte hjem og den perfekte a4 familien.
  Men det viktigste er at man trives med det man gjør og har det gøy sammen med familien. :)
  Ønsker deg en kjempe fin a4 dag ;)
  Skjønner at man blir sliten og stresset når man er selvstendig og driver butikk:)

  ReplyDelete
 17. Hey, i really like the stuff you have made, impressive work ;)

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)