Wednesday, November 21, 2012

Finner du senga??

En god del FB-brukere kunngjør jevnlig at de sliter. De skriver: "Nei, nå skal jeg prøve å finne senga". Analyser av forekomsten av slike utsagn tilsier at problemet er størst på natterstid og i helgene. Men fortvil for all del ikke: Nyere forskning viser at det finnes løsninger!
 En metode som har vært mye brukt, er å ha senga på en fast plass slik at det er lettere å huske hvor den til en hver tid befinner seg. Ytterligere forenkling oppnås ved å gi rommet hvor senga er plassert et navn som kan fungere som veileder og pekepinn, slik som soverommet, sovealkoven, sengekammeret m.m.
 Dersom man likevel opplever at senga stadig vekk flytter på seg kan det være lurt å utstyre den med hjul for lettere å få den tilbake på plass. For å unngå skader må man følgelig være svært forsiktig med å "hoppe til sengs" hvis ikke hjulene er låst. Å "gå til sengs" anbefales uansett ikke. Det kan skade fjærer og polstring i madrassen.
En helt nyutviklet metode er: Overvåking av seng – bruk av GPS. Det monteres da en GPS-sender til senga. Programvare for utveksling av data mellom GPS og PC må selvfølgelig på plass. Det er flere fordeler med dette. Det vil til en hver tid kunne avleses en sporlogg som viser sengas forflytninger gjennom døgnet, og ved hjelp av funksjonen "Beregn sengerute" vil det å finne veien til senga bli svært enkelt med lettfattelige instruksjoner underveis. Eksempelvis slik: "Til venstre og gjennom døra" - "Opp trappa" - "Første dør til høyre" - "To meter rett fram" - "Du har nå funnet senga"! Det går rykter om at det også vil bli utarbeidet applikasjoner til dette på Facebook:)

;)
PS Dette skrivet er IKKE mitt, men noe jeg fant, nemlig på Facebook. (skrevet av Vidar R Wangsmo)
Sitter med lettere feber og sår hals, og syns forferdelig synd på meg selv. Har utstyrt lillesøster med nøkkel til butikken, i tilfelle jeg ikke kommer meg opp av senga i morgen tidlig. Skal LITT til da, for det koster FLESK å være syk, -særlig på en torsdag! ;)

Kanskje jeg skal finne senga??

5 comments:

 1. du har vel en seng i butikken også?????
  men kommer du deg dit, er du vel såpass oppegående at senga der får stå urørt
  God bedring

  ReplyDelete
 2. Han skriver godt Vidar R Wangsmo ....
  God bedring og god natt :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Skal skrive at det er skrevet av han, -for jeg fant det bare som en status hos en fjern venninne, uten forfatter....

   Delete
 3. Superbra innlegg!!! Fikk meg en latter der ;))
  God bedring og sov så godt.
  Varm klem fra Anne-Marit

  ReplyDelete
 4. neimen ikke greit å være syk når man er selvstendig nærings drivende nei . du får ta deg en parasett å finne senga. ønsker deg go bedring Nina.Hilsen Lisbeth fra Trønderlag.

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)