Wednesday, November 14, 2012

En kan nesten ikke tro det....!

I kveld er jeg så sliten at jeg bare sporer helt av fra interiør og jobb.

Etter ett tips fra min 20-årige søster, har jeg tittet litt på den svenske bloggdronningen nr 1, nemlig Kissies. En 20-årig jente som for noen år siden var veldig pen, men så har hun foretett visse endringer....
Selv er jeg ingen motstander av plastisk kirurgi, for å rette opp skavanker, forbredre tragiske tilfeller, eller jukse litt på aldreren, men jeg blir skremt i visse tilfeller.

Jeg ser at de som troner øverst på Blogglisten i Norge, blir en slags rollemodeller og forbilder for svært mange unge jenter, og jeg grøsser stort om mine døtre en gang skal se opp til de som er mer kunstig enn ekte. Jentene på den norske listen fyller opp sine lepper og pupper allerede som 18-åringer, lenge før de noengang tenker på hva puppene er ment til. Hår teller ikke lenger, -bare typen extensions.... Og dette er FØR de fyller 20!
Når en ser hvor ille en 20-åring kan gjøre med kroppen sin, hvordan blir de når de alderdommen begynner å sette sine spor.....?
Bedøm selv!
www.kissise.se.

Bildet er hentet fra bloggen hennes, og er i grunnen ett litt mer naturlig bilde, enn mange av de andre hun har publisert.......
PS Har ikke lest så mye, men det hun skriver om, virker hun søt og normal, men det er liksom noe som minner litt om en sånn langbeint figur i lekekassa til ungene mine på de bildene.....

Det var kveldens hjertesukk.
I morgen er det interiør igjen! ;)

23 comments:

 1. Jeg var i Hemsedal i fjor og var på afterski ski. Der var det ei jente som hadde dobbelt så store lepper....ALLE så at hun opprinnelig var ei virkelig pen og søt jente, men så ØDELAGT nå, synd

  ReplyDelete
 2. Ååå skrekk og gru! Jeg skjønner ikke at de kan se seg i speilet og synes de ser BRA ut! Aaaltfor brun, og som en barbiedukke.. Forferdelig mote!!

  ReplyDelete
 3. Uff og uff, jeg må bare le av sånt! Tenke seg til at noen vil se ut som en STYGG barbiedukke. Er det virkelig mulig??? Og tenk så fæl de vil se ut når de er 50!

  Nei, takke meg til. Jeg skal heller stryke litt krem på rynkene jeg har fått. Skrekk og gru, tenke seg til hvor gammel jeg er, hele 31 år. Uffa meg. He he... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ondskapsfulle menneske som ytrer slike meldinger. Si meg HVORFOR? Føler du deg selv bedre da kanskje? Altfor mange slike som deg dessverre....:-( Margrethe

   Delete
  2. Du burde se deg selv i speilet, Margrethe, og tenke over hva du selv skriver til folk!

   Delete
 4. Huff.... tippar det er berre vi som ikkje likar slikt som kommenterer her. Pinlig å innrømme at sant er interessant kanskje. Såg du Normal Galskap på Nrk1 igår? Tema var nettopp dette. Skjønnar du har begynt å tenke på ungdomstida til di eldste datter, det skjønner eg godt. Alt er så tilgjengelig no og det er så lett å få informasjon om ting. Holdningskapande arbeid er kjempeviktig.

  ReplyDelete
 5. Hadde jeg ikke sett det hadde det vert vannskelig å tro det!! Sjokka jeg nå. Jeg er ikke motstander av å pynte "litt" på faseden om grunnen er god. Men dette er for meg sykt. Jeg mener det.

  Gunn S

  ReplyDelete
 6. Ser helt jævlig ut spør du meg !!
  Naturlig skjønnhet blir så til de grader ødelagt :(
  Tragisk !!!

  Klem Heidi

  ReplyDelete
 7. Jeg hadde sprunget meg ihjel på flatmark hadde jeg møtt på denne/dette der :)
  Blir morro å se på a om 30 år, når tyngdekraften slår inn !!
  Marita

  ReplyDelete
 8. OMG... terrible plastic doll

  ReplyDelete
 9. Triste greier... Leit at unge har så lavt selvbilde at de må "pynte" på utseende. Det er jo helt klart at denne unge damen ikke ser seg selv slik vi andre gjør. Håper at denne trenden tar slutt og at det blir popp å være seg selv. Men man sluttet vel å tro på julenissen...
  Ha en flott helg.
  Beste hilsen fra Britt

  ReplyDelete
 10. Grøss, jeg er sikker på at inni maska er det en usikker lita jente, viktigst fortelle våre småjenter det!

  ReplyDelete
 11. Vel, er helt enig med at dette ikke er bra for noen! og så ung... uffa.
  Men, likevel - jeg ville holdt meg for god til å legge frem bilder slik som dette...Vi er alle forskjellige, og det må vi alltid huske på. Og selv om jeg er totalt uenig i at unge mennesker gjør som hun du viser bilder av her - så får hver og en feie sin egen dør.
  Vi kan heller være opptatt å fortelle våre egne barn om verden de skal ut i, krav som blir stilt osv. Istedenfor å blogge om, som her - en enkeltperson.
  At hun selv vil legge ut bilder av seg selv, er en ting.. vi andre får la henne være.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Om jeg ikke hadde lagt ut disse bildene, -hvor mange hadde mitt budskap nådd da?
   Jeg er kynisk og ofrer å legge ut bilder av en person, og kanskje støte henne, mot å vise tusenvis av foreldre hva ungdommene våre faktisk ser på på Nettet!!!
   Selv har jeg vel egentlig ett litt blødt hjerte for jenta på bildet, for jeg tror det ikke er noe vondt i henne.
   Uansett har hun tatt ett valg som jeg håper ikke så veldig mange kopierer.....

   Delete
 12. Hva gjør foreldrene oppe i alt dette? hun er jo så ung!! Gosh, jenta var jo rett og slett vakker før hun begynte med dette... Forferdelig at sånt skal skje! :(

  Mor til 2 ungdommer :) UTEN operasjoner... :)

  ReplyDelete
 13. Sjalue kjerringer som kommenterer her spør du meg!!!! La folk være som de er! Er helt sikker på at hun liker det selv. Jeg er ei dame på 40 år(altså ingen fjortis) som kommenterer dette. Jeg har selv blitt mobbet gjennom hele oppveksten. Jeg er normal av utsedende, og det har visst seg i senere tid at de som mobbet meg kun gjorde det av sjalusi fordi jeg alltid hadde de kuleste og dyreste klærne. Dette fordi jeg ble enebarn i en alder av 5 år da min søster døde. Mine foreldre ville vel gjøre alt for meg, og gjorde det på sin måte.... Jeg håper VIRKELIG ikke at jenta det er bilde av leser deres kommentarer. Dette er jo mobbing fra såkalte voksne mennesker... Stygg barbie dukke? Fy fader dere er stygge selv. Sitter med tårer i øynene, og elsker dyrearten stadig mer. Du Nina som legger ut dette innlegget er kanskje den ondeste av alle... Hva vil du oppnå? Mobbing? Er du skadefro? Margrethe

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg er like gammel som deg, og har selv blitt mobbet i årevis, men det er IKKE det som er temaet her.
   Jenten på bildet har ikke opplevd mobbing i oppveksten, og hun legger selv ut bilder både før og etter operasjoner, med og uten sminke. Dette gjør hun for å tjene penger, og jo mer oopmerksomhet hun får, dess mere penger.
   Tror ikke du har satt deg inn i saken i det heletatt!!

   Grunnen til at jeg la ut dette, er for å advare om de nyeste trendene til fjortiser, og det er ikke ment som ett mobbe-innlegg av Kissies.
   Kanskje jeg oså burde brette ut om alle de årene jeg selv ble mobbet, for å få folk til å synes synd på meg...?
   Øøøh, nei, -ganske enkelt fordi det er ikke slik jeg er! Jeg har kommet meg videre, og dveler ikke med det som skjedde for 30 år siden. Det syns jeg også du burde gjøre.

   Delete
 14. Ser at kommentaren ikke blir synlig før den er godkjent.... Regner vel med at du ikke har "guts" til å gjøre det? Ser den vel derfor aldri. Have fun med din velykkethet. Margrethe

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er faktisk mulig å sende meg en privat mail!
   Ulempen er at du plutselig ikke er så anonym lenger da!!
   Ligg unna bloggen min heretter, for sånne som deg har jeg ikke bruk for!
   Velykket my ass! Du skriver som du har vett til!!!

   Delete
  2. Eller så kan jeg ganske enket si: Kjøss me i raua, og sjå kor d bryr me! *rekker tunge!*

   Delete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)