Sunday, November 4, 2012

Ikke alt er like fornøyelig.....

 I dag måtte jeg bare krype til korset, og ta med med hammer, tang og vaskebøtte, ut for å vaske vindu.
 Ulempen med løse sprosser er at de må av hver gang en skal vaske, derfor blir det litt ekstra pes med det. Men jeg slipper jo å vaske i hver enkelt rute da, slik som jeg må på kjellervinduene, og da kan jeg heller ikke bruke nalen. Blæh!

Å sulle i hagen fristet litt mer i det flotte været, så det ble mest hage og minst vindu... (bombe!)
Fant ut at jeg måtte ta inn filteret til dampumpa, for det rakk jeg ikke før snøen kom sist. Og hva finner jeg under det??
Joda, hundrevis av snegleegg......
Det er MYE mer enn hva jeg klarte å knipse her, for eggene ligger halveis nedgravd i store klaser.
 Alle disse, -og faktisk dobbelt så mange, havnet i en boks i microbølgeovnene min.... Jeg koker de, salter de og putter de i do!
Vi har en sånn der creme brulee-brenner, men KLART vi ikke fant den da, for det er bare genialt å flambere de der de ligger. Enkelt og greit.
 Til neste år vil det bli ekstremt mye snegler. For når hagen min ser sånn ut, etter all den Nemaslugen, Ferramol (gift) samt alle de tusen jeg har klippet i to, kan en bare forestille seg hvordan det ser ut i en hage der det ikke blir forsøkt knertet en eneste en.......
Beklager å si det, men du vil GARANTERT få besøk! *Kvalm*

Mens jeg har jobbet ute, har mannen min flydd inn og ut av kjelleren....
Noen som kjenner igjen dette rommet???
Pakkedisken min var der PC'en står.... ;)

Etter at solen gikk ned, har jeg drevet med noe annet, men det kommer senere....


8 comments:

 1. Å fyyyyyy f! ekkelt med de eggene, så mange :O
  Godt du fant dem å fikk tatt dem, dette er jo en hel haug med ekle kryp spart til neste vår!:)

  Ha en fin ny uke!
  Klem Jatte:)

  ReplyDelete
 2. Vindusvask er er herk, jeg gjør det maks to ganger i året.
  Jeg synes kjelleren din var mye koseligere med butikk og pakkedisk, men mannen din koser seg vel med boltreplass til "utstyret" sitt, hehe.

  ReplyDelete
 3. Mobydelege sneglar! Her har vi heldigvis ikkje sett dei endå... Skulle gjerne hatt ei slik verktøysavdeling her og, veldig bra med ei slik oversikt.

  ReplyDelete
 4. vindusvask og løse sprosser..jotakk, må vel ut i mårra jeg. Har mannet meg opp lenge, men *vil ikke* Men så er d herlig når det er overstått da!!
  Ha en fin ny uke:)
  Karen

  ReplyDelete
 5. Vindusvask er ikke gøy.. her er det slike dobbelthengsla vinduer, så jeg må skru de opp for å vaske inni.. Pluss faste sprosser selvsagt. Gleder meg heller ikke til å begynne å amle de.. :P

  Usj, så masse snegler! Vi er heldigvis spart her. Veldig glad for det! men jeg må jo "sloss" mot rådyr og elg da. Ikke like lette å koke i microen, eventuellt klippe i to.. ;)

  ReplyDelete
 6. Huff ja. Det er noe dritt med løse sprosser, men så ser det nå pent ut da når man omsider er ferdig med vindusvasken. Her skulle vinduene også ha vært vasket, spesielt nå som det er så mange klissete barnefingrer som er å tar på de hele tiden. Problemet er at de ser bare nyvasket ut ett par minutter før de to minste har slått kloa i dem igjen... Ja ja, sånn er det.
  Og æsj, så hæslig det var med de snegle-eggene da....
  Meeen, håper du får en litt bedre dag utover.
  Klæm Susanne

  ReplyDelete
 7. Æsj!! De ufyselige sneglene!! Jeg har ikke tall på hvor mange jeg plukket i sommer! En runde rundt huset, så var det like ille igjen, bare å fortsette!! Har egentlig fortrengt det litt at jeg burde gå på "egg jakt" nå før snøen kommer.. Håper det kommer spreng kulde mens det er bart så vi kan bli kvitt både snegler og flått!!
  Vel det var dagens lille snegle foredrag;))!!
  Ha en fin fin kveld videre!!

  ReplyDelete
 8. Heldigvis fikk du knertet en hel bataljon med snegler. Tidlig start på krigen !!!

  Paradismannen har jo virkelig ordnet seg et skikkelig snekkeri :))

  ReplyDelete

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)