Saturday, November 10, 2012

Når kassa er tom.....

 Hadde planer om å gå hjem litt tidlig fra jobb i dag, men som vanlig dukker det opp ting som gjør at en blir halvannen time forsinken da.
I dag klager jeg ikke, for det var både hyggelig og lønnsomt.
Men da jeg omsider kom meg hjem, var dagslyset på forsvunnet i Paradiset 3, og dermed ble det ikke bilder fra Charlottes rom.

Storesøster feiret bursdagen sin med venner i kveld, og insisterte på at de skulle se en grøsser. Vi andre endte opp nede i kjelleren med Andreas, der Leon ryddet, -som han kalte det, og jeg malte ett nattbord jeg skal ha i butikken, samt takrosetten jeg skal ha på soverommet vårt.
Takrosetter anbefales å males FØR de limes i taket, ellers blir du litt sliten i armene. ;)

Rosetten vi har fra før, er altfor liten. Jeg syns det er så rart når rosetten er smalere enn lysekrona.....
 U see??
Rosetten vi har her skal opp på Marias rom sammen med en ny lysekrone. IKEA er ikke min favoritt på lysekrone-utvalget, altså! ;)
Har vel også blogget om dette før, -så det går ikke så fort med meg.....
HELT feil fargegjengivning her, altså!
Kunsten er å huke litt av på ønskelisten sin hver måned, og denne måneden kommer det ikke noe nytt på innkjøps-fronten sier visa-kortet mitt..... ;)
Når kassa er tom, må man bare se seg irundt for å finne noe annet en kan glede seg over, og jeg har hatt en rosett og en lysekrone liggende i nesten ett år!
Dagens invistering var billig-pensler på Claes Ohlson da, -men ikke for å male, -men for å smøre membran på badet. Nå trenger vi bare ett spark i rumpa, og på med søndagsbuksa!
;)


No comments:

Post a Comment

All the comments have to be approved by me!
(Spam will never get published!)